196

A vezetőség

A MABIM vezetőségében lelkészek, missziómunkások és civilek vesznek részt. Azért dolgozunk, hogy minél inkább megvalósítsuk a MABIM látását (bővebben a Miért? fül alatt).

 

Bacsó Benjámin – a MABIM vezetője

Bacsó Benjámin vagyok, az egyre népszerűbb Szadán élünk, legfontosabb szövetségesemmel, a feleségemmel Barbival és 3 lányommal. Igen! Nálunk mindenki B- betűs. Bítia, Benita, Bereniké. A MABIM vezetője vagyok már több éve. Azt vettem észre, hogy folyamatosan bővült ez idő alatt a szolgálat. Elindult az FF Wellness, az Életcél Mentorprogram, a Fiatal Házasok találkozója és még sorolhatnánk. A hazai és nemzetközi kapcsolataink is bővültek és a baptista ifjúsági munka elismertsége jelentősen nőtt. Hiszem, hogy Isten még sok új dolgot tartogat nekünk. Hiszek abban, hogy Isten a fiatalokon keresztül nem csak a jövőt, de a jelent is formálja már. Az erős értékekkel bíró, innovatív és elkötelezett fiatalok azok, akik nem csak az egyházat, de a társadalmat is tudják formálni. Megtiszteltetés, hogy ebben egy kicsit én is részt vehetek. Gyülekezetem: Szada-Veresegyház Baptista Gyülekezetek Itt tanítok: BTA vagy éppen a Szünergosz Bibliaiskola.

 

Balázs André

A napfény városában, Szegeden születtem. A helyi gyülekezetben nőttem fel, melynek 2009 óta tagja is vagyok. Legfőbb szolgálatom az ifjúsághoz, valamint a dicsőítéshez kötődik. A Szegedi Baptista Ifjúság egyik vezetőjeként felelősségemnek érzem a fiatalokkal való foglalkozást, közösségformálást, az élő Isten közvetítését. Mindennek a fontosságát országos szinten is igyekszem hangsúlyozni, melyet 2016 óta a MABIM vezetőségi tagjaként tehetek. Feladatom a dicsőítés összefogása, koordinálása. Szeretnék törekedni e kapcsán az összhang és az egység megteremtésére, valamint szívemre helyeződött az utódképzés témaköre is. Legfőbb célkitűzésem a dicsőítő zenei szolgálat felpezsdítése, a zenei szolgálók új lendületének elősegítése, megteremtése, és a szolgálati terület munkálataiban már résztvevők felfrissítése. Nagy öröm, hogy volt alkalmam már ezt megcélzó szemináriumokon, illetve kurzuson tevékenykedni, és megtapasztalni a fiatalok lelkesedését. Szeretném ezt tovább folytatni Isten dicsőségére.

 

Bócsa Roland

 Bócsa Roland vagyok, végzős hallgató a Baptista Teológián. Feleségemmel és 2 éves fiunkkal Békésen élünk, ahol lelkész gyakornok vagyok. Hiszem, hogy a reményteljes jövő a fiatalokban van, így feladatomnak, küldetésemnek érzem, hogy ez a korosztály Istenhez térjen és megerősödjön Isten igazságában, Istenbe vetett hitében.

 

Guti Sándor

Guti Sándor vagyok, marketing és sales munkatársként dolgozom Vácon. Az Őrbottyáni Baptista Gyülekezet vezetőségéhez tartozom, koordinálom a MABIM evangélizációs csapatának szolgálatát, a Térdre Magyar imaalkalmak szervezésében is részt veszek. Nagy áldást kaptam személyes életemben és közösségünk számára is az ifimisszió korábbi táboraiban, szolgálatában. Szeretném, hogy minél többen mások is megismerjék Jézus Krisztust, mint Megváltót és Urat és hogy betöltekezzenek Isten Szent Szellemével. Ezekért tevékenykedek a MABIM keretei között is.

 

Győri Kolos

Szeretnék az az ember lenni, akit Isten, Győri Kolosként megteremtett. Megkeresni és betölteni azt a helyet a mennyei tervben, ami rám van szabva. Folyamatosan keresem, hogy hol a helyem és ahova Isten helyez ott a maximumot szeretném kihozni magamból és a feladatomból. Legfőbb feladatom jelenleg  a BTA-n lelkész szakos hallgatóként, illetve HÖK elnökként helyt állni. Gyülekezeti szolgálatomat Pesterzsébeten töltöm és ott az ifjúsággal foglalkozok és bibliaismeretet tanítok. A MABIM-on belül fiatal felnőtteknek szóló programok szervezésében veszek részt. Egy lelkes szervező csapattal már több hétvégét szerveztünk FF Wellness címmel.

 

Hegyesi Zita

Hegyesi Zita vagyok, kommunikációs szakember, a Pure Program vezetőségének tagja. Szeretek fiatalokkal dolgozni, beszélgetni, segíteni a növekedésüket. A vágyam, hogy minél többen éljék az életüket és a hitüket fejlődésközpontúan, és tapasztalatból is megismerjék Istent. A MABIM vezetőségében 2016 óta veszek részt, a feladatom a kommunikáció összefogása, koordinálása, illetve az Életcél Mentorprogram megvalósítása, a mentorok képzése, segítése.

 

Révész Lehel

Révész Lehel vagyok. Feleségemmel, Emcsivel Kaposváron élünk gyermekeinkkel, Dáviddal és Olivérrel. Nagyon hálás vagyok Istennek, amiért már fiatalon megtérhettem hozzá. Ő azóta is velem van, segít, hogy azt az életet éljem, amelynek igazán értelme van. Ezért nagyon szeretem Őt szolgálni, tenni érte azt, amire csak hív. Így vezetett abban is, hogy a gyülekezetemben mára már annak vezetésében, pásztorlásában is szolgálhatok, évek óta közreműködhetek a Dunántúli Baptista Egyházkerületben és annak ifimissziójában, 2019 óta pedig a MABIM vezetőségében is képviselhetem a dunántúli fiatalokat.