155

Budapestifi

Alkalmaink keddenként 18:00-tól a Wesselényi Utcai Baptista Gyülekezet nagytermében vannak. Téged is várunk szerettel! Ha nem tudsz személyesen velünk lenni, online is bekapcsolódhatsz:

A Budapestifi célja, hogy a Budapestre tanulás, vagy munka céljából felkerülő fiatalok számára legyen egy olyan hely és alkalom, ahol rendszeresen találkozhatnak Istennel és egymással. Egy olyan hely, ahol nem a keretek és a formák jelentik a fő szervezőerőt, hanem mindenki szabadon találkozhat azzal, aki mindannyiunkat megváltoztatott. "Mert minden értetek van, hogy a kegyelem sokasodjék, és egyre többen adjanak hálát az Isten dicsőségére." 2Kor 4,15
 

Az Ifjúsági Istentiszteletek 2005 őszén indultak, 2010 januárja óta működnek a jelenlegi helyen (a Wesselényi utcai Baptista Imaházban), a jelenlegi formában. A kedd esti istentiszteleteken körülbelül 120-150 fiatal vesz részt rendszeresen, az alkalmak létrejöttében 30-40 önkéntes szolgálattevő munkája van benne. Jövőbeli terveink fő iránya, hogy a nagy közösségi élményt adó alkalom mellett megteremtsük a lehetõséget a fiataloknak a bekapcsolódásra - hogy a kereszténységet nem ismerő fiatalok felé is megtaláljuk az utat -, és az elmélyülésre - akár a Bibliával kapcsolatos ismeretek, akár a lelki közösség terén. Fontos célunk továbbá, hogy az alkalmakon megtérő és életüket odaszánó fiúk és lányok megtalálják azt a gyülekezetet, ahol növekedhetnek, erősödhetnek, meggyökerezhetnek, otthonra találhatnak.
 

Ha érdeklődsz, vagy szívesen segítenél valamiben, keresd az alkalom egyik szervezőjét:
Jóföldi Péter 06 20 310 3174