214

Nagytábor 2021

MeetUp! Életformáló találkozások

Az elmúlt időszak után mindannyiunk számára különösen fontossá vált a találkozás lehetősége. A hét központi témája éppen ezért a találkozás, melynek örömét és valóságát élhetjük át, Istennel és egymással. A tanítások során olyan Bibliai történeteket veszünk sorra, ahol a Jézussal való találkozás életet átformáló ereje nyilvánult meg. Ezeket megvizsgálva szeretnénk, hogy életformáló találkozások történjenek a szíveinkben is.
A közösségnek nagy szerepet szánunk a héten, a csoportbeszélgetések, a kötetlen programok és a strandolás mind arra adnak lehetőséget, hogy új embereket megismerve, a barátságainkat elmélyítve kapcsolódhassunk ki. A szemináriumok a hitünk mélyítését és életvezetésünk segítését célozzák.
Szeretettel várunk minden 14-37 éves fiatalt augusztus első hetében Soltvadkerten! Reméljük, minél többekkel élhetjük át a találkozás örömét!
A tábort a járványügyi szabályok szigorú követésével, egészségügyi szakemberekkel egyeztetve szervezzük.
A COVID-ra való tekintettel férőhely tekintetében létszámkorlátot határoztunk meg, így előnyt élveznek azok, akik egész hétre tudnak jönni. Érdemes minél előbb regisztrálni, hogy ne maradj le! A tört hétre érkezőket is szeretettel várjuk a programokon, azonban étkezést és szállást nem tudunk biztosítani számukra, csak abban az esetben, ha a keretlétszám nem telik meg egész hétre érkező táborozókkal, illetve a szolgálókkal. 18 év felett védettségi igazolvánnyal lehet bekapcsolódni a táborba (ettől abban az esetben tudunk eltekinteni, hogyha orvosi igazolást kapunk arról, hogy a résztvevőnek nem javasolt/engedett a COVID oltás felvétele). 18 év alatt a védettségi igazolvány nem kötelező, de erősen ajánlott.
A tábor részvételi díja:
18 év felett: 37 800 Ft
18 év alatt: 36 000 Ft
Szociális pályázat lehetősége (leadási határidő: július 2)

A regisztráció lezárult.