187

Online Ifivezető-képzés

„Eldöntött dolog már, amiről kijelentést kaptál, hamarosan célhoz ér, és nem okoz csalódást. Ha késik is, várd türelemmel, mert biztosan bekövetkezik, nem marad el.” (Habakuk 2:3)

A Habakuk könyvében megírt sorok aktualitást élveznek ma is, hiszen az április 24-26-os hétvégére tervezett ifivezető képzés nem marad el, csupán új köntösbe öltözik.
Alkalmazkodva a vírusjárvány okozta kialakult helyzethez, ezúton is szeretettel meghívunk titeket az EMABISZ és MABIM közösen szervezett ifivezető-képzőjére, amely most ONLINE módon kerül megrendezésre. Mindenki a szobájából lehet részese a tanításoknak.

Az egyszerűen feltett, mégis sokszor megválaszolatlan hétköznapi MIT és MIÉRT kérdéseket szeretnénk feltenni és együtt megkeresni ezeknek válaszait, ami az ifjúságaink életét illeti. További részletekkel hamarosan jövünk!

Bármi kérdésed van, fordulj bátran bárkihez az EMaBISz vagy a MABIM vezető csapatából! Ha a helyi ifjúságodban aktívan szolgáló vagy szolgálni vágyó fiatal vagy, akkor neked is itt a helyed, szeretettel várunk téged is!

Jelentkezési határidő: 04. 24. (péntek) 12:00 (UTC+2)

JELENTKEZÉS

Friss hírek, további infók