193

MABIM TÁBOROK 2019. 08. 05-11.

2019 nyarán két fergeteges MABIM tábort szervezünk, ahol lehetőségetek lesz pihenni, szórakozni, elcsendesedni, valódi barátokat szerezni és ami a legfontosabb: találkozni Istennel és megerősíteni Vele a szövetségeteket. 

Jelentkezem Vépre          Jelentkezem Soltvadkertre

Itt vagyok! - MABIM tábor Vépen
2019. augusztus 5-11.

Jelentkezem Vépre

Regisztrációval kapcsolatos kérdések: ittvagyok2019@gmail.com

Augusztus első teljes hetében Vépen táborozhatunk együtt, ahol az Istenközpontú, megalkuvás nélküli hívő élet, az odaszánás és az elköteleződés kerül a középpontba. A táborba várjuk szeretettel azokat a fiatalokat, akik szeretnének megerősödni a hitükben, Krisztussal való kapcsolatukban, identitásukban. A táborban megvizsgáljuk, hogyan lehet Istenközpontú az életünk, hova szánjuk az időnket, gondolatainkat, döntéseinket, és hogyan tudunk elköteleződni Krisztus követésében és ezt tudatosan megélni. A hét során az Istenközpontú élet mellett fontos szerepet kap az Istenközpontú ifi is.

Jelentkezem Vépre

 


 

Jézus! - MABIM tábor Soltvadkerten
2019. augusztus 5-11.

Jelentkezem Soltvadkertre

Regisztrációval kapcsolatos kérdések: soltvadkert2019@baptistaifi.hu

Augusztus 5-11-ig Soltvadkerten lehetünk együtt, hogy közösen nézzünk fel Jézusra és formálódjunk az Ő képmására. A táborba várjuk szeretettel azokat a fiatalokat, akik szeretnének egy szolgálói életformát kialakítani, Krisztus példáját követve jelen lenni a kapcsolataikban, a környezetükben, a gyülekezetükben. Mind a tanítások, mind a kiscsoportok és szemináriumok témái ebben segítenek minket. A tanításokban Krisztus földi élete során bemutatott példáját vesszük alapul. A témák, amiket körüljárunk: Jézus a gyógyító, Jézus a vezető, Jézus a csendben, Jézus a szabad, Jézus a szolga, Jézus a bárány, Jézus az oroszlán. 
Több kiscsoportban lesz lehetőség a szolgálatban való elmélyülésben: imádság és böjt; belső gyógyulás; induktív Bibliatanulmányozás; vezetés; tanítványozás; evangelizáció, mint életstílus, stb. A szemináriumok témái többek között: konfliktus- és kudarckezelés; dicsőítő életforma; online marketing; igei szolgálatok; pénzügyi, fizikai szolgálatok.

Jelentkezem Soltvadkertre